Selasa, 21 Disember 2010

Ida Oh Ida

Awal nya si Ida ni bangun..
Dari kul 3 sampai sekarang tak tido lagi..
Yang best nye dia tak nangis lak..
Sambil jaga dia ni saja test tengok line broadband ni..
Boleh la..
Lama gak tak online..
Kat sini line tak clear la katakan..

Tadi buka blog larian..
Nak tengok dah ada rumah ke lum..
Still hampeh lagi..
So, jenguk la rymah orang lain..

Kepada kengkawan blogger,
jangan marah ye..
Weekend ni saya balik Melaka..
So, dapat la jenguk blog korang..

Ada pengumuman sikit..
B2B Collection ada FB..
Tapi,
B To B Collection..
Xle approve la no 2 tu..

Kepada yang nak kurus kan badan,
Boleh bagi msj kat situ..

2 ulasan:

FareedSairi berkata...

no rumah 33 di BlogLarian

zey berkata...

wee...hijaunya!