Isnin, 6 Disember 2010

Sharing And Caring

Kebetulan lak line ok skit petang ni..
Saja nak share set bersalin yang wife guna.
Selalu kitorang jual kat orang je..
Sekarang guna sendiri lak..
Kesannya, hmm..
Belum habis pantang lagi, so tak tau la.
Bagus gak set ni..




















Semua nya lengkap dan mencukupi sampai habis pantang..
Just ikut je jadual penggunaan yang diberi..
Makin cerah dan berseri lak wife sekarang..
Kalo nak tau kesan penggunaan set ni, tunggu lepas pantang la ye..

Keadaan baby pun dah semakin sihat..
Baby dah pandai mengiring sendiri lak..
Sekarang dia suka tido mengiring..
Disebabkan takut baby terpusing,
terpaksa la sendal keri dan kanan bantal..
Awal pagi kena jaga baby..
Baby berjaga antara jam 5.30 am - 6.30 am..
Masalahnya dia tido balik biasanya jam 10.30 ++ am.
Lama nya dia berjaga..
Genggaman tangan baby pun dah semakin kuat..
Selalu gak la suruh dia genggam jari manis..

Rasanya lagi seminggu aku dah boleh start buat apa yang tertangguh..
Dah boleh wat planning balik..
Maklum la, sekarang dah ada baby..
So, kena la usaha keras sikit..

3 ulasan:

honeyvsbee berkata...

wasalam ...boleh jer follow n jadfik rakan blogger yer..bee lagi suka... erm :)

honeyvsbee berkata...

erm bee dah follow awk jugakkk 51

~HaiRiZaN~ berkata...

wah.. baby dah pandai ngiring ye.. cpt btl die blajr.. heheh