Isnin, 21 Februari 2011

Masa Oh Masa

Sekarang dah mula rasa masa tak cukup..
Nak kena tengok anak , kerja, ngemas rumah, n surfing..
Masih belum dapat adjust masa dengan baik..
Camne ni..
Blog pun dah susah nak update..
FB pun dah jarang buka..
Lama gak tak tahu perkembangan member kat luar tu..
Kena adjust sikit dengan schedule ni..
Dapat satu jam utuk online pun jadi la..

5 ulasan:

Joy berkata...

hi. I pagi2 wajib ber FB..addicted to cafeworld ;)

Citarasa Rinduan berkata...

selamat tengahari

jangan risau...walau sesibuk manapun yang utama adalah family
utk fb, just update blog..
but..blog kena update 1 entry satu hari sudah memadai..

enjoy u blogging...jgn mengalah yer..

Puanbee berkata...

biasa lah mak mcm tu..hikss ada masa buat entry pblish ..nanti ada masa lagi baru BW...kak bee buat gitu lah :)

akk follow awk yer..

NM02 berkata...

boleh... pelan2 kayuh okeh

Hafsah & Jamil berkata...

Thanks to all..
Sorry reply guna link lain..
Spend masa upload gambar kat B2B lak..