Khamis, 10 Mac 2011

Luangkan Masa Untuk Blog Walking

Tadi niat asal nak baca blog orang je..
Tapi teringat hari ni tiada post..
So, menaip jap la..
Banyak gak baca blog hari ni..
Siap tolong terjahkan blog orang lagi..
Macam-macam gak dapat baca..
Jap lagi nak buka FB lak..
Dah lama tak tengok perkembangan member..
Mana tau kekalo ada undangan untuk makan nasi minyak..
Hu3...
Dah tak tau nak tulis apa lagi..
Hmm..

3 ulasan:

d_tieah berkata...

Jom blogwalking sebelum kesibukan melanda.. Hahaha.. A'ah ade kawan kawen tapi tak jemput.. Lepas tu, tak lama tengok dah ade anak.. Tetttttttt.. Ade yg kawen plak, jauh2..

Entry Terbaru 1 : Krisdayanti Follow Twitter Aku???
Entry Terbaru 2 : Kentut Punya Pasal Orang Tersayang Dilupakan

d_tieah berkata...

Tolong ubah kotak komen ni ke pop-up window ek.. Lagi senang sikit.. Mudah orang nak komen.. Ok.. Bukan ape, kadang line tak elok kat ofis ni.. Kalau full page komen camni susah.. Pop-up komen macam kat blog I tu.. Hahaha.. :)

Entry Terbaru 1 : Krisdayanti Follow Twitter Aku???
Entry Terbaru 2 : Kentut Punya Pasal Orang Tersayang Dilupakan

Jamiel berkata...

Saya dah ubah ruangan komen jadi pop up..

Thanks atas nasihat yang diberikan..