Sabtu, 5 Mac 2011

Weekend Yang Busy..

malam ni kena jaga Ida..
mak dia ada kelas facial..
bukan dia pergi belajar, tapi dialah tenaga pengajar..
so, kena la pergi.

siang tadi pergi merewang..
esok pun merewang lagi..
banyaknya kenduri kahwin..
puas la makan nasi minyak minggu ni..

malam ni nak blog walking je la..
yg mana sempat, le komen..
mungkin banyak terjah untuk baca post je..
kalo semua nak komen,
nanti tak banyak boleh baca..

4 ulasan:

Citarasa Rinduan berkata...

selamat malam jamiel..
sampai lah nie, kak ayu nak belajar solekan...em...belum ada kesempatan...

harap2 ida tak meragam.....kalau nak susu?? amacam??

Jamiel berkata...

Dia baru jap tido..
nak blajar, cakap je..
tapi kat melaka la..

Kalo ida nak susu...
Rendam botol dulu,
pastu baru bagi kat dia..

kakcik berkata...

Seronoknya kalau dapat orang buatkan facial kat wajah kakcik ni... :)

Jamiel berkata...

Boleh aje kalo akak ada kat sini..