Isnin, 11 Oktober 2010

Aktiviti Weekend 10/10/10

Weekend ni banyak sangat jemputan majlis perkahwinan.
Terutamanya pada 10/10/10..
Mungkin sebab tarikh yang cantik kot..
Nak dijadikan cerita, cousin aku pun nikah pada tarikh ni gak.
So, aku just attend majlis nikah dia je.
Sebab pagi tu aku ada jumpa customer.
Majlis dia lak petang, cantik sangat la tu.
Kepada yang menjemput tu, maaf la ya..
Pagi kena jaga periuk nasi la..

Rasa nak share majlis nikah cousin kat sini..
Nama dia Jefri B. Mohd Yusop..

Some video dalam majlis nikah....




video 



Sekali lafaz je tu..
Tahniah..
Maaf sebab guna video nikah untuk blog..
Senang nak share ngan member..

Tiada ulasan: