Ahad, 13 Februari 2011

Hilangkan Boring Di Petang Ahad 13 Feb'11

Tadi pagi gi betul kereta kat bengkel..
Pastu tolong abah kat pasar..
Pagi, ada gak la aktiviti..
Dah petang ni rasa bosan lak..
Wife ngah wat facial lak..
Ida ngah syok tido..
Tadi dia minta susu je, pastu tido balik..

So, saja je buka blog ni..
Berjalan tengok blog orang..
Ada yang nak masuk baca cerita je..
Tapi ada gak la yang tinggalkan komen..
Banyak gak cerita menarik dalam blog hari ni..
Ada gak yang unsur memperingati dan nasihat..
Dapat gak tambah ilmu petang ni..
Plus ngan baca page Robert Kiyosaki kat FB tadi la..

Sekarang dah tahu nak wat ape..
So, update blog sendiri lak la..
Tapi tak tahu nak tulis apa kat sini..
Wife masih lagi dengan customer dia kat dalam bilik..
Actually rumah kitorang ada bilik khas untuk customer facial..
Incase ada yang nak wat kat rumah je..
Kebanyakan yang datang kawan-kawan je la..
Kitorang faham keadaan orang yang bz ngan kerjaya..
Mana ada masa nak ke studio kan?..
Harga murah sikit la kalo wat kat sini..
Mungkin sebab tu diorang suka wat kat sini je kot..

Semalam kitorang pergi majlis kahwin member..
Member ni best friend wife..
Classmate dia masa kat sekolah dia..
Majlis bertemakan warna purple lagi..
Sempat gak snap satu gambar kat sana..

















Ni la gambar bestfriend tu..
Yang kecik tu sape lagi kalo bukan Ida..
Disebabkan faktor persekitaran, cuaca dan kepenatan..
Muka dia nampak pelik sikit..
Dia tak biasa la pergi tempat orang ramai..
Plus dengan suasana yang bising..
Takpe la..
Nanti dia biasa la tu..

2 ulasan:

Adinda Amy Sensei berkata...

as salam....

hujung minggu kalo takde aktiviti menarik memang sangat membosankan...paling tidak pun tgk tv je la ekk...takpun bukak internet..terjah sana sini..hehhehe...

terima kasih awk sudi singgah blog saya
moga kekal bersahabat di sini ye..

Hafsah & Jamil berkata...

Sorry reply lg blog lain..
Insya Allah..
Hope persahabatan kita kekal..
Bersama kita bloging antara blog masing-masing..