Khamis, 28 Oktober 2010

Permintaan..

Hari ni aku dapat sms dari wife..
Dia ajak gi melaka..
katanya nak gi GSC or MBO..
Aku ingat dia nak tengok wayang..
Rupanya just nak makan pop-corn je..
Tapi takpe la, dah sampai.
Terus je tengok wayang..
Kalo korang nak tau,
masa wife mengandung,sabo aje la ngan permintaan diorang..
Bagi wife, masa ni kamu dilayan cam permaisuri..
Semua nak gerenti dapat, kalo ada la..
Nasib baik la wife aku minta mende yang senang dapat..
Syukur..

10 ulasan:

Rizziela berkata...

memang mcm tu lah gayanya bila perempuan mengandung kan? byk betul permintaan :D

kakcik berkata...

Alhamdulillah - dia tak minta yang bukan2, macam air mata duyung ke... :)

POSH76 berkata...

murah rezeki belanja isteri taw!!!hehe

Jamiel berkata...

Sabo aje la..
Actually ni untuk anak first..
Hope smua ok..

Jamiel berkata...

Balik keje kang baru gi..
Ari ni blk kul 3..

Wife Mr.Em~Ibu Mr.Aqil berkata...

Salam kenal.. Tak apa layan kan aja wife 2.. Pengalaman jgk semua ni.. Kenangan terindah.. ;o) Bahagia hati seorang isteri dlm saat mcm ni dia dilayan baik oleh suami..

ieda berkata...

tahniah...bakal bergelar ayah.moga semuanya selamat.nanti bila wife dah bersalin pun kena layan macam permaisuri jugak tau..

Joy berkata...

ohh sbb tu wifey time preggy ni manja skit..sbb dah tau mr.hubby akan ikutkan aja ;)

AngahSayang2314 berkata...

tak pe sabar jer yg penting tau...

apa2 pun i 4llow uuuu

jom tukar2 link jommm

Jamiel berkata...

Thanks to all..
First experience..
Hope smuanya ok..